Dog Escaperoom

Onze Dog Escaperoom verdient een eigen pagina!

Veel mensen zijn geïnteresseerd in wat nu eigenlijk de Dog Escaperoom inhoudt. Natuurlijk gaan we dat niet precies vertellen, anders is de lol er snel vanaf. Dat is immers bij een escaperoom voor alleen mensen ook zo.
Wat wel belangrijk is om te weten dat het een heerlijk moment is om samen met je team en jullie honden te werken naar een oplossing van alle aanwijzingen die je samen verdient. Samen gaan jullie de sleutel tot succes vinden en proberen om binnen de tijd de code te kraken. Dit lukt niet alleen, daar heb je je vrolijke hondenvriend(-en) voor nodig.
Het is een combinatie van reguliere escaperoom-tactieken voor mensen, met daarbij balans-, behendigheid- en speurneuzen-werk van je hond(en).
De Dog escaperoom is het leukst om samen met een eigen team van 2-5 mensen en honden te doen. De kosten (€70,- per team) kun je dan ook delen. Deelname is het fijnst met honden die sociaal zijn naar elkaar en naar mensen.

Op dit moment is het thema van de Dog Escaperoom: Schiphond Airpawt, gebaseerd op het maken van een vliegreis waarbij je hond met je mee op onderzoek gaat op een luchthaven. Spanning gegarandeerd!

Dit waren onze vorige edities:
– Simon the Husky (2019/2020)
– Free Wifi (2020/2021)
– Fort de Roovere (2021/2022)
– De vermissing van Piet Parcours (2022/2023)

Enthousiast geworden? We organiseren de Dog Escaperoom ongeveer eens per maand.
Boeken kan via onze boekingspagina: https://dogsintouch.nl/online-boeken/