Hallen

Hal 1
Hal 1

In ons unieke concept bij Dogs in Touch heeft u in de winter de beschikking over maar liefst twee hallen: hal 1 en hal 2. In de zomer over een hal, die goed geïsoleerd is en dus ook aangenaam koel is in de zomer.

Hal 1 (winterseizoen):
In hal 1 heeft de kunstgrasmat een oppervlakte van 22 x 40 meter, daarbij is de mogelijkheid dat de hal in tweeën gedeeld wordt voor bijvoorbeeld privélessen. In groepslessen agility geven we de voorkeur aan het gebruik van de volledige mat.
Rond de mat is voldoende ruimte om te zitten of de hond apart te houden in een bench. Tijdens de training hoeft er daardoor steeds maar 1 hond tegelijk op het veld te zijn.
Voor agility kunnen lange lijnen en een volledig parcours getraind worden, zoals dat ook op wedstrijden het geval is.
In de zomermaanden wordt deze hal verbouwd naar bloemenverwerkingshal en kunnen we geen gebruik maken van hal 1. Een duurzame oplossing!

Hal 2 (zomer en winter):
In hal 2 is de kunstgrasmat 16 x 30 meter, dus ondanks dat we dat soms de kleine hal noemen, is er genoeg ruimte om te trainen. Ook hierbij is voldoende ruimte om buiten de mat te wachten op je beurt.
Hal 2 is uitermate geschikt voor jonge honden en workshops, zoals de Dog Escaperoom, vanwege de beslotenheid.

De hallen zijn voorzien van kunstgras met demping, voor agility worden degelijke materialen gebruikt van verschillende leveranciers die het welzijn van de honden bovenaan hebben staan.
Voor meer foto’s, zie Foto Impressie

Hal 2